Vi hjälper dig med möbelmontering

Med vår erfarenhet och expertis kan vi montera alla sorters möbler, oavsett märke eller modell. Vi följer tillverkarens riktlinjer noggrant för att säkerställa att dina möbler monteras korrekt och hållbart. Låt oss ta hand om monteringen så att du kan njuta av ditt nya, stilfulla hem utan stress och besvär.

Boka möbelmontering

Vi har handymans som vet precis hur möbelmontering går till och som gärna rycker ut på en tid som passar dig.
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Pris inkl. moms och rut-avdrag

690 kr per timme

I priset två (2 st) handymans, arbetsbil och förbrukningsmaterial. Ni betalar endast för aktiv arbetstid*. Inga dolda avgifter tillkommer!

Montering av kontorsinredning

Inte bara erbjuder vi expertis inom möbelmontering för privatpersoner, utan vi specialiserar oss även på att skapa effektiva och välorganiserade kontorsutrymmen. Nytt kontor eller en uppfräschning av det gamla? Vi hanterar monteringen åt er, smidigt och professionellt. Vårt erfarna team tar sig an projektet när det passar er, så att ni kan fokusera på ert arbete. Plus, vi tar hand om allt från A till Z – även bortforsling av förpackningsmaterial. Välj oss för en bekymmersfri upplevelse från start till mål.

Loader

Hantverkshjälp vid möbelmontering

Vår tjänst stannar inte vid enkel montering; vi tar säkerheten på allvar. Oavsett om det handlar om en byrå, bokhylla eller vägghylla, ser vi till att din möbel är förankrad och säkrad för att undvika olyckor. Detta är särskilt viktigt i hem med små barn eller husdjur. När du bokar oss, går vi igenom dina specifika behov och anländer med alla nödvändiga verktyg för att utföra jobbet till punkt och pricka. Med Primero AB får du inte bara en monterad möbel, du får en trygg och säker livsmiljö.

Loader

Vad våra kunder tycker

Vi uppmuntrar våra kunder att dela med sig av sina erfarenheter